Financiën

Ieder jaar maken wij in januari een bijdrage over naar CAMM. De hoogte hangt af van de bijdragen die we het jaar daarvoor ontvangen hebben. De afgelopen jaren konden we steeds zo’n € 2500 overmaken. In juni 2018 hebben we extra € 750,- kunnen bijdragen, na een bericht van Ademilson over de financiële problemen waarin CAMM zich bevond. Van de gemeente Recife krijgt CAMM ondersteuning voor de maaltijden voor de kinderen, maar de prijzen waren in Brazilië omhoog geschoten, en de gemeentelijke bijdrage werd daarop niet aangepast. Wij hopen dat CAMM de kinderen de maaltijden kan blijven aanbieden.

Mede dankzij een Kerstgift van het bedrijf ETD kon CAMM-nl begin 2019 CAMM steunen met een bedrag van € 5000.

De financiële situatie van CAMM blijft moeilijk, aan de ene kant door donoren die in de loop van de jaren hun prioriteiten verleggen en andere projecten gaan steunen, en aan de andere kant door de sterk gestegen prijzen in Brazilië. Stichting CAMM-nl kan die problemen niet oplossen, maar heeft wel de afgelopen jaren de jaarlijkse bijdrage duidelijk kunnen verhogen.

Voor de ANBI-gegevens en de financiële jaarverslagen zie Wat is CAMM-nl, voor inhoudelijke informatie over CAMM zie onder Nieuws.